Връщане и замяна

Клиентът има право в срок от 14 дни да се откаже или замени стоката, която е закупил, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите за доставка.

Клиентът е длъжен да върне нежеланите от него стоки в състоянието, в което са се намирали към момента на доставката. Доставчикът няма да приема обратно стоки, които са били поправяни или повредени, такива с увредена или нецялостна опаковка, със следи от износване или използване. Доставчикът няма да приема и стока, която не е придружена от всички аксесоари, с които стоката е била доставена.

Връщането на стоки от Клиента става чрез изпращане на стоката, за негова сметка, на адрес: Република България, град София, ул. Тулово 7, Партер, Айрини Студио ООД.

За да върне или замени стока/стоки на Доставчика, Клиентът трябва да попълни стандартен формуляр за упражняване на правото на отказ, съгласно приложение № 6 от Закона за защита на потребителите.

След като попълни този формуляр и се увери, че стоката/стоките, които Клиента желае да върне отговарят на условията за връщане по-горе, то Клиентът трябва да изпрати изготвения формуляр на orders@lovebyiris.bg или на адрес: Република България, град София, ул. Тулово 7, Партер, Айрини Студио ООД.

Стойността на върнатите продукти ще бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни по сметката, която сте посочили в заявлението за връщане.

Айрини Студио ООД запазва правото си да не изпраща поръчки към клиенти, чиито връщания на продукти са повече от 30% от общия им брой поръчани продукти. 

Формуляр за връщане или замяна на закупени от нас артикули, можете да свалите от тук.